Advertentie

Browse By

Zunneschien met nieuwe expositie

VEENHUIZEN – Zunneschien, gelegen aan de Hospitaallaan 2 in Veenhuizen, is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur en dat tot en met september. Tot die tijd staat de koffie klaar in Zunneschien en kan er als vanouds de gebruikelijke bajesthee worden gedronken. De expositie tot eind de komende tijd is in handen van Anne-Mariek Noordhoek uit Groningen. Zij is autodidactisch schilder. Zij werk met acryl- en aquarelverf. Inspiratie wordt vooral gehaald uit exposities, foto’s en gewoon het dagelijkse leven. ‘Mijn schilderijen zijn meestal uitbundig in felle en opvallende kleuren. Abstract, expressionistisch en een enkele keer een surrealistisch doek.’

De fietstochten, onder begeleiding van gids Evert Bruining, gaan van start op de dinsdagen 9 en 23 mei, 13 en 27 juni, 11 en 25 juli, 8 en 25 augustus en 5 en 19 september. Opgave is hiervoor ook mogelijk per groep op elke willekeurige dag. Uw kosten zijn € 5 inclusief een kop koffie. Vertrektijd om 13.30 uur en terug om 17.00 uur.

Vanuit Zunneschien is het mogelijk om cultuurwandelingen, wandelexcursies met gids Rien Pheiffer en fietstochten te maken langs historische panden en het Fochteloërveen. Informatie bij Tiny Veenstra 0592 388 419 of kijk op www.zunneschien.nl Tevens zijn in Zunneschien werken te bewonderen van 150 hobbyisten uit de wijde omgeving. Al hun werken zijn te vinden in de inbreng-galerie.