Advertentie

Browse By

ZoudtTheater speelt 29 september in Leek

Zoudttheater presenteert: “Het hart van Herman”

Ze bestaat al meer dan 60 jaar…maar Zoudttheater is nog altijd springlevend. Toneelvereniging Zoudttheater speelt alweer vele jaren succesvol in kleine theaters in de provincies Groningen en Drenthe.

Dit jaar voeren de spelers “Het hart van Herman” op onder regie van Jan Dol, geschreven door Haye van der Heyden. Een mix van intriges en liefdes vervat in een verrukkelijke komedie. Herman is een succesvol zakenman. Hij is gelukkig getrouwd met Marijke, maar ze zijn allebei niet vies van een relatie ernaast. Aangezien Herman het helemaal niet zo nauw neemt met de liefde heeft zijn hart heel wat te verduren! Hij raakt door alle intriges in allerlei komische situaties verzeild waardoor de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen. Hoe diep zit de liefde tussen Herman en Marijke?

Zoals gebruikelijk bij de voorstellingen worden de spelers muzikaal begeleid. In deze voorstelling gebeurt dit door:

Neeke Spanjer, Piano
Dennis Mol, Gitaar
Mirte Witte, Accordeon

Op zaterdag 29 september is de Try-out van deze voorstelling. In het Rodenburg Theater (voorheen Agora) in Leek, Rodenburg 1B. Aanvang 20.15 uur. De kaartverkoop is op de avond van de voorstelling. Desgewenst kunnen de kaarten vooraf worden gereserveerd via de zaal.

Zoudttheater (tot 2012 onder de naam Toneelgroep Roden) heeft als vereniging in de meer dan 60 jaar van haar bestaan heel veel voorstellingen geproduceerd, die naar genre, thematiek, vormgeving en speelstijl sterk van elkaar verschilden. Na ruim 60 jaar staat Zoudttheater als een huis, in haar volle kracht en brengt toneel zoals zij dat graag wil. Spelers en publiek konden daardoor kennis maken met uiteenlopende werkprocessen en resultaten daarvan. Zoudttheater speelt uitsluitend stukken uit de officiële theaterliteratuur en werkt onder leiding van professionele regisseurs. Mede hierdoor heeft Zoudttheater een kwaliteit weten op te bouwen, die zich in positieve zin onderscheidt binnen de wereld van het amateurtoneel.

Voor meer informatie over onze voorstelling kunt u terecht op: www.zoudttheater.nl en op de Facebookpagina van Zoudttheater.