Advertentie

Browse By

Zorgmarkt bij Ouderenopvang Roden

In 2019 bestaat het Alzheimer Café in Roden 5 jaar!

RODEN – Om nog meer aandacht te vestigen op dementie worden in de periode van 29 maart tot 29 april in de gemeente Noordenveld tal van activiteiten georganiseerd die betrekking hebben op dit onderwerp. ’t Roderhart, de dagbesteding van Ouderenopvang Roden, organiseert daarom een zorgmarkt op zaterdag 30 maart in het Vasalis-gebouw. Hiermee wil de dagbesteding samen met de verschillende organisaties die op de markt staan de inwoner van de gemeente Noordenveld nog meer wegwijs maken in de zorg en begeleiding rondom dementie.

In de algemene hal van Vasalis zullen die dag tussen 14.00 uur en 17.00 uur verschillende thuiszorgorganisaties, dagbestedingen, een verpleeghuis, vervoer voor ouderen, een matentelzorgmakelaar en o.a. het jarige Alzheimer Café zich presenteren. Deze informatieve kramen worden afgewisseld met kramen vol boeken van de boekhandel met ook boeken over dementie, kleding, bloemstukjes, etenswaren in wekpotten, sieraden en tupperware. Daarnaast is er een podiumplein waarop een afwisselend programma gepresenteerd wordt met om:

  • 14:15 uur Stoel yoga met Myrinne Jordaan;
  • 14:50 uur Presentatie Dagopvang ’t Roderhart;
  • 15:30 uur Presentatie Alzheimercafé Roden;
  • 16:00 uur Bewegingsactiviteit.

Ook zal er een koffie café geopend zijn, waar u naast het nuttigen van een gratis kopje koffie, iets lekkers kunt kopen en ervaringen kunt uitwisselen over alles wat komt kijken bij het ouder worden.

30 maart, Rietdekker 9B in de hal van Vasalis is iedereen tussen 14.00 uur en 17.00 uur van harte welkom!