Advertentie

Browse By

Zonovergoten en succesvolle Fancy Fair voor kids Spelweek Roden

´Fancy Fair´ Woensdag!

De Fancy Fair (sport en spel)  op woensdag is nóg groter als voorgaande jaren!

RODEN – Vanaf maandagmorgen is de Spelweek Noordenveld van start gegaan. Het thema is ‘Het Foute Feest’. De spelweek is opgedeeld in twee leeftijdsgroepen. Van maandag tot woensdagmiddag waren de 125 kinderen van 6 t/m 9 jaar aan de beurt, die woensdag de leuke week afsloten met de Sport & Speldag op het veld bij Voetbal Vereniging Roden. Woensdagmiddag begonnen de 125 kinderen van 9 t/m 12 jaar aan hun spelweek. Deze startte gelijk met de Fancy Fair (Sport en Spel), die de vele vrijwilligers van de Spelweek voor de kids uitgezet hadden op het sportvelden van v.v. Roden met o.a. een stormbaan van maar liefst 40 meter. Brandweer Roden zorgde nog even voor want extra verkoeling tijdens de zonovergoten, spectaculaire, uitdagende en erg gezellige Fancy Fair.

Vandaag hebben de kinderen een uitgebreid programma met o.a. hutten bouwen, de vrije donderdagmiddag met allemaal leuke activiteiten, spiegeltje spiegeltje en DE Bonte Avond met een nachtspel. Daarna gaan de kinderen gezamenlijk overnachten en ‘uitrusten’ van de geweldige dag.

Vrijdag is de afsluiter en gaan ze met zijn allen naar het zwembad de Hullen in Roden en dan is de week weer voorbij voor de 250 kids. De vrijwilligers sluiten daarna traditiegetrouw hun week af met een welverdiende BBQ en een drankje, want zonder hen was deze spelweek niet mogelijk geweest!

Foto’s: Erik Brand