Advertentie

Browse By

Zondag: Nederlands Zomerfeest bij Grand Café Borg Nienoord

LEEK – Zondag 30 juni a.s. is het weer zover, dan vindt het Nederlands zomerfeest weer plaats bij Grand Café Borg Nienoord. Op deze prachtige locatie worden jaarlijks meerdere grote feesten en partijen georganiseerd. Het Zomerfeest is ook dit jaar weer gratis toegankelijk!

De organisatie heeft weer artiesten weten te boeken die garant staan voor een feestje. Chris de Roo, Zanger Rinus, Leo Klok, Erwin en Deborah en de band Sunshine staan op de line-up om er een echt zomers feest van te maken. Vanaf 13.00 uur is het terrein geopend en om 14.00 zullen de eerste artiesten beginnen met optreden.

De sympathieke ALL-Round zanger Chris de Roo maakt van elke gelegenheid een feest. Chris voelt zich op het podium als een vis in het water. Zijn muziekkeuze en het contact met het publiek maken zijn optredens telkens tot een ware belevenis.

Erwin en Deborah treden samen al op sinds 2006 en hebben vele fans. Er is bijna geen enkele zaal of feesttent in het Noorden waar zij niet hun kunnen hebben laten horen. Ze hebben inmiddels singles uitgebracht en zingen in het Nederlands en indien gewenst ook Engelstalig. Het repertoire is mede hierdoor uitermate gevarieerd. Erwin en Deborah maken ook deel uit van de succesvolle topband Sunshine dat ook aanwezig is tijdens het Zomerfeest.

Als jongetje zong Leo liedjes van Henk Wijngaard en the shorts op bruiloften van familieleden. Op zijn 14e was hij DJ ,en had hij zijn eigen drive in show. In 2011 heeft Leo meegedaan aan een talentenjacht in leek. Sinds die tijd is hij weer in de ban geraakt van het zingen.

Zanger Rinus is een van de zangers die via YouTube grote populariteit in Nederland vergaarde. De grootste hits van Zanger Rinus zijn “Met Romana op de scooter”, “Hey Marlous”, “Het meisje van de oliebollenkraam” en “Kiele, kiele, kiele”. Stuk voor stuk meezing-hits die bijna iedere Nederlander zo onderhand kent.

Het terrein rondom de stijlvolle, adellijke en monumentale Groninger borg is de ideale plaats voor een zomers feest. Neem je eigen kleedje of stoeltje mee, neem een hapje en een drankje en geniet van de muziek. Het zomerfeest is toegankelijk voor jong en oud. Gedurende het zomerfeest is Grand Café Borg Nienoord, met terras, natuurlijk ook geopend.