Advertentie

Browse By

Zondag Het Grote Kabouterfeest op Nienoord

Het grote Kabouterfeest op zondag 19 augustus 14-16 uur.

LEEK – Speciaal voor kinderen van 3 tot 8 jaar organiseert Museum Nienoord zondagmiddag 19 augustus het grote Kabouterfeest bij de kabouterboom in hun tuin. Kom verkleed als kabouter en doe mee met leuke verrassende activiteiten.

Kabouters
In museum Nienoord in Leek nemen ze je mee op reis door de wonderbaarlijke wereld van de kabouters. Hier ontdek je waar ons geloof in de kabouters vandaan komt! Ze vertellen je verhalen over de kabouters en het leven van de kabouter; wat de kabouters doen, wat ze dragen, waar ze werken en ga zo maar door. Zelfs de grootste niet-gelovers twijfelen niet meer aan onze Kabouterwereld.
Op de Kabouterzolder waan je je in de wereld van David de Kabouter. Hier ontmoet je het kaboutervolk. Doe mee aan de kleurplatenwedstrijd, de paddenstoelen speurtocht, voel- en proefshow en maak je eigen kabouter van hout. Kom verkleedt naar het kabouterfeest! Ga als kabouter bij de grote kabouterboom op de foto. Kom naar Leek, kabouterstad. Ze verwelkomen je graag.

Deelnemen doe je zo:
Geef je op via info@museumnienoord.nl. Kosten van deelname zijn 3,00 per kind. 
Papa, mama, opa of oma betalen de reguliere entreeprijs van 6,00

Openingstijden museum:
dinsdag t/m zondag van 11.00-17.00 uur

Het grote Kabouterfeest organiseren ze n.a.v. de prachtige tentoonstelling ‘Tussen koetsen en kabouters van Rien Poortvliet.

Herbeleef het verleden en ontdek opnieuw de prachtige werken van Rien Poortvliet; 
• Neem deel aan een rondleiding, 
• Geniet van zijn originele schilderijen en tekeningen
• Kom kijken naar de unieke collectie rijtuig miniaturen en het kaboutervolk

Voor informatie bel 0594-512260