Advertentie

Browse By

Zondag 27 augustus LieFair 2017

LIEVEREN – Geniet van streekgerechten en buitenleven op de LieFair in het pittoresk, authentiek esdorp Lieveren in Drenthe. Het motto van de LieFair is dit jaar: “nog 1 dag genieten van het vakantie gevoel”. Ruim 100 standhouders zijn aanwezig met producten op het gebied van brocante, lifestyle, streekproducten en het buitenleven. In het centrum van het dorp is het culinair plein ingericht en daar worden wijnen en diverse lekkernijen gepresenteerd. Daarnaast is er Live-muziek op terras en op culinair plein, incl een troubadoer, luchtkussen voor de kleintjes, 5 Oude woonwagens te bezichtigen, enz.

Dit jaar geven 4 dichters, schrijvers, verhalenvertellers in een daarvoor speciaal opgerichte tent hun lezing in ,,TOAL IN ONS TENTIE” genaamd, waarbij uitkijkend op de schitterende es van Lieveren denkbeeldig door deze vertelsels de sfeer wordt gemaakt door hun voordracht.
Oud Lievenaar Jan Roelof Bathoorn treed op als soort troubadour met zijn accordeon en speelt diverse genres van folk tot populair en treed het Lieverse shantykoor diverse malen op.

Toegang is zoals altijd gratis en de fair is van 11.00 tot 17.00 uur.
Voor meer info zie onze website www.liefair.nl of onze facebook pagina lieFair.

Tot ziens op zondag 27 augustus 2017  te Lieveren!