Advertentie

Browse By

Zaterdag 23 februari André Hazes jr. met eigen live band in Sportcentrum Leek

Zaterdag 23 februari André Hazes jr. met eigen live band in Sportcentrum Leek

 LEEK – Na zijn onlangs zeer succesvolle optreden in het sportcentrum liet de populaire zanger al weten zeer genoten te hebben van het enthousiaste publiek en beloofde spoedig terug te willen komen in Leek. Hij heeft woord gehouden en heeft één van zijn 18 concerten voor het jaar 2019 gepland in Sportcentrum Leek.  Zaterdag 23 februari staat André hier weer op de bühne voor een anderhalf uur durende spetterende show. Hij wordt vergezeld door de eigen live band en zangeressen.

André Hazes jr. is mateloos populair momenteel. De zanger en presentator heeft net weer een nieuw album uitgebracht waarop diverse prachtige nummers waaronder onder meer ‘Laat me maar vrij’, ‘Later komt de spijt’ en ‘Anders’. Dat hij populair is momenteel blijkt uit het feit dat het Ahoy, waar hij maar liefst drie dagen in oktober j.l. optrad, alle dagen volledig uitverkocht was. Het zal in Leek niet anders zijn en de aanrader is dan ook niet te lang te wachten met het aanschaffen van entreekaarten voor dit concert waarvoor wederom heel veel belangstelling is. Reeds 85% van de kaarten is verkocht en zijn nu nog in beperkte mate bemachtigen via www.vanplan.nl en de bekende voorverkoopadressen.  De ongetwijfeld prachtige avond kan gecombineerd worden met een verrassend arrangement, een speciaal samengesteld meer gangen diner in Grand Café Restaurant ”opde Dam” á € 27,50 Hiervoor dient men van te voren wel te reserveren via telefoon 0594-726007.

Nieuw album

André Hazes jr. scoorde op zijn dertiende zijn eerste hitsingle met ‘Bedankt mijn vriend’ en scoorde sindsdien nog menige hit. Na enige albums met zijn zus te hebben gemaakt ging hij later solo verder. Zijn deelname aan het populaire tv-programma Beste Zangers van Nederland waarin hij ‘Ik leef mijn eigen leven’ zong, gaf hem een enorme boost en zijn populariteit steeg navenant. De populaire zanger liet onlangs weten van rock ‘n roll te houden en lachend gekscheerde hij daarop met ”ooit word ik nog een rockster, wacht maar af”. Zijn beste en nieuwste nummers zijn alle te horen in Leek op zaterdag 23 februari!

Stageline

Naast André Hazes jr. komt deze avond het eveneens de populaire band Stageline naar Sportcentrum Leek. Stageline wil als altijd het hele publiek, dus iedereen!, zien gaan ”als een malle’, zoals ze zelf zeggen. Klassiekers, rock, top-40, ballads, uit-je-plaat nummers, van intiem naar Hollandse meezingers tot dance, Stageline speelt ze allemaal. Stageline weet bovendien de laatste hits altijd naadloos in te passen in haar brede repertoire. Interactie met het publiek staat hoog in het vaandel. ”Het dak moet en zal eraf’, aldus Sandy, Kevin, Martijn, Ronald en Dennis, gezamenlijk Stageline vormend.

Deze top avond met André Hazes jr. met live band en zangeressen en de populaire topband Stageline is op zaterdag 23 februari in Sportcentrum Leek, aanvang 20.00 uur, zaal open 19.00 uur.