Advertentie

Browse By

Zaterdag 20 mei NIEUWSTAD Live en GRATIS entree

RODEN – Knipperend rood licht en een show met klasse: Nieuwstad speelt op zaterdag 20 mei in Onder de Linden! Fans van strakke muziek (denk aan Nick Cave, Herman Brood en P.J Harvey o.a) komt dat zien en horen. Nederlandstalige up tempo ballads en rock and roll (o.a Desert Corbusier en Moonlizards)  versneden met puur stadsgevoel. Legendes uit de Groninger muziekgeschiedenis uit de 70’s en 80’s vermengd met aanstormend talent in een geweldige licht en geluid show. Op de Nieuwstad FaceBook alvast wat hits. Dans je puntschoenen en hoge hakken vlijmscherp op de muziek van Nieuwstad.

De bandleden van Nieuwstad zijn: Rene Houwen (OUD RONER), Manfred de Roos, Saro Paradiso & Adam Wachters. Gastmuziekanten, Igor Demydczuk, Cath Harryvan & Carolien van den Berg.

De avond begint om 22.00 uur met een spetterend optreden van Ronald Nihot (uit Leek). Een talentvolle zanger en gitarist met een voorkeur voor akoestisch gitaar en mooie liedjes van singer-songwriters. Alle grote hits uit de Sixties, Seventies, Eighties, tot……nu komen voorbij. Sfeervolle muziek op een aangenaam volume, flexibel inzetbaar op iedere plek. Een greep uit het repertoire ; The Beatles, Rolling Stones, Moody Blues, The Byrds, The Eagles, Billy Joel, James Taylor, CCR, Albert Hammond, U2, Supertramp, Boudewijn de Groot etc. Liedjes om heerlijk naar te luisteren of om op te dansen.

Let op: GRATIS ENTREE en 18+

Licht & geluid wordt op deze avond verzorgd door: Party&Co