Advertentie

Browse By

Zaterdag 16 maart 2019 Iers Festival in Sportcentrum Leek

Zaterdag 16 maart 2019 Iers Festival Leek in Sportcentrum Leek

LEEK – Op zaterdag 16 maart 2019 staat het Iers Festival in Sportcentrum Leek geprogrammeerd. Op deze avond zullen drie top folksong bands een fantastisch festival verzorgen waar de Ierse en Schotse muziek centraal staat.

Het festival dat plaatsvindt in het gezellige sportcafé van Sportcentrum Leek staat garant voor een geweldige avond vol passie, muziek van hoog niveau en dansplezier. U waant zich zaterdag 16 maart op het Iers Festival Leek weer even in de kroegen van Dublin. Geniet van de heerlijke, gezellige Ierse muziek, van de bekende folk klassiekers tot fantastische jigs & reels. Bent u ook van de partij?

Zoals in voorgaande edities van het Iers Festival Leek zijn er weer drie fantastische bands geboekt :

Cairn o’Mhor : Ierse traditionele band uit Brabant met een vrolijk repertoire: liederen en instrumentale muziek voor een fijne avond plezier!
Fling Irish Music: Fling behoort tot de absolute top. Afkomstig uit Nederland, maar bekend over de hele wereld. Fling speelt op briljante wijze Ierse traditionele muziek.  Diep geworteld in de traditie ontworstelen zowel de gebrachte traditionals als de eigen composities  de platgetreden paden door de zeer eigenzinnige aanpak.
Four of a kind : Ierse muziek met een moderne twist zo kun je Four of a Kind karakteriseren. De jonge talenten van Four of a Kind spelen hun krachtige, dansbare jigs en reels met een dosis energie die je buiten Ierland zelden tegenkomt.

Het sportcafé is vanaf 19.00 uur geopend. De kaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de kassa € 15,00