Advertentie

Browse By

WiN: Met Elkaar!! Een vorm van coronahulp

Met elkaar! Een vorm van coronahulp

• Baal je omdat je nu niet naar school kunt, niet kan sporten, niet naar je vrienden toe mag?
• Voel je je eenzaam of maak je je zorgen?
• Ben je mantelzorger en heb je het nu extra zwaar?
• Kom je in de problemen met het doen van boodschappen?

Het coronavirus houdt ons allemaal bezig. Heb je behoefte aan een praatje of heb je hulp nodig? Wij luisteren en denken graag met je mee. In samenwerking met verschillende (vrijwilligers)organisaties zijn de medewerkers van Welzijn in Noordenveld (WiN) bezig om je te ondersteunen.

WiN heeft een breed netwerk en staat met haar medewerkers in contact met de gemeente, organisaties, verenigingen, kerken en wijk, dorp en burgerinitiatieven, die zich ook tijdens de corona-crisis inzetten voor het welzijn van de inwoners van de Gemeente Noordenveld.
Door te luisteren en te verbinden helpen we de mensen die er zelf niet uit komen en om welke reden dan ook hulp nodig hebben.
Bel ons via telefoonnummer 050 – 317 65 00 van maandag t/m donderdag van 09:00 – 16:00 uur en vrijdag van 09:00 -12.00 uur.

Voor actuele informatie volg ons op facebook https://www.facebook.com/welzijninnoordenveld/ of kijk op www.welzijninnoordenveld.nl

Lopende initiatieven in Peize, Roden en Norg:

Peize
Ben je inwoner van Peize en heb je hulp nodig, bijvoorbeeld bij het doen van boodschappen of oppassen op iemand? Of wil je juist je hulp daarvoor aanbieden? Meld je dan aan bij Voor Elkaar! Peize via www.voorelkaarpeize.simdif.com. Deze website is opgezet door het Ondernemers Netwerk Peize.

Roden en omgeving
In Roden en omgeving is Hart voor Roden actief, een kerkelijk initiatief. Heb je hulp nodig bij het boodschappen doen, medicijnen ophalen, een praatje via de telefoon maken, container bij de weg zetten, etcetera? Neem dan contact op met WiN en wij leggen de verbinding. Wil je je hulp aanbieden? Stuur een berichtje, je naam en je mobiel telefoonnummer naar hartvoorroden@gmail.com

Norg
In Norg is Nextdoor actief. Nextdoor is een sociaalnetwerksite speciaal voor buurtbewoners onderling, met een app voor op de smartphone. Via die organisatie biedt een aantal mensen in het dorp aan om boodschappen te doen. Wil je hulp vragen, neem contact op met WiN en wij leggen de verbinding.