Advertentie

Browse By

Wethouder Huizinga bezocht De Cirkel en De Dobbe

Wethouder Jos Huizinga wil het komende jaar kennismaken met zoveel mogelijk verenigingen en organisaties. Daarom gaat hij vanaf maart bij hen op bezoek. Vanmorgen was hij te gast bij De Dobbe en De Cirkel. Daar kreeg de wethouder uitgebreid uitleg over het reilen en zeilen bij de beide instanties. Bij de Cirkel, een winkel voor 2e hands kleding in Roden werd de wethouder, na het heerlijke bakje koffie nog even netjes in de kleren gestoken en mocht hij diverse mooie (merk)stukken even passen. De nette colbert die de wethouder paste was zelfs van Molenaar en maar zes euro vijftig.

Ontmoeten

“Ik vind het plezierig om te werken aan de hand van thema’s, aldus wethouder Huizinga. Dit jaar staat voor mij in het teken van het thema “Ontmoeten”. Uiteraard spreek  ik elke week diverse inwoners op het gemeentehuis, maar ik vind het ook belangrijk om mensen in hun eigen omgeving te ontmoeten. Het is fantastisch om te zien hoeveel vrijwilligers binnen organisaties en verenigingen in deze gemeente bezig zijn, waardoor er tal van voorzieningen in stand gehouden worden.”

De Cirkel

De Cirkel is een winkel voor 2e hands kleding, van én voor de inwoners van Noordenveld.  Inwoners van Noordenveld kunnen daar kleding inbrengen, dan wel kopen. Van de verkoopprijs is 50% voor u en 50% voor de Cirkel.  Het wordt gerund door vrijwilligers.  Ook biedt De Cirkel vrijwilligersplekken voor statushouders. Kijk ook op www.decirkelroden.nl.

De Dobbe

De Dobbe is een activiteitencentrum met een eigen Stichtingsbestuur. De Dobbe biedt ruimte aan diverse activiteiten. De zalen worden verhuurd door de gemeente. Er zijn 4 studio’s,  een grote zaal met podium en een kantine in het gebouw aanwezig.  Tal van verenigingen maken gebruik van De Dobbe. Het centrum en de kantine worden gerund door vrijwilligers. Ook hier zijn 2 statushouders vrijwilliger. Kijk ook op www.dedobberoden.nl.