Advertentie

Browse By

Website Stichting Open Monumentendag Westerkwartier gereed!

Alle activiteiten tijdens Open Monumentendag 2019 op 14 september a.s. in het Westerkwartier helder op een rijtje

WESTERKWARTIER – Zoals u weet is zaterdag 14 september 2019 weer de (landelijke) Open Monumentendag. Stichting Open Monumentendag Westerkwartier organiseert met vele enthousiaste Westerkwartierders en Westerkwartierder organisaties leuke activiteiten. Dat roept de vraag op waar en wanneer u voor welke activiteiten terecht kunt. Onze website geeft u de activiteiten weer! Wilt u naar een Iconen-expositie? Lettelbert is dan voor u het juiste adres. Wilt u jeugdige muziek en ouderwetse versnaperingen? Café Otter opent eenmalig weer de deur voor u in Enumatil!

Website voor overzicht
In Opende heeft men een tijd lang bestuurslid van de Stichting Open Monumentendag Westerkwartier, Lieke van Poucke, amper op straat gezien. Zij was druk in de weer om de nieuwe website van de stichting op orde te brengen. Het resultaat mag er zijn! Allerlei informatie over de monumenten in het Westerkwartier staat hier helder op een rij! Verder vindt u een duidelijk overzicht van alle deelnemende monumenten op 14 september en de activiteiten die dag via de link: http://openmonumentendagwesterkwartier.nl/deelnemende-monumenten-2019.html 

Activiteiten 14 september Open Monumentendag Westerkwartier
Wilt u het concert van het Meppelse Mannenkoor niet missen, of wilt u een bezoek brengen aan een boekenmarkt? Wilt u lunchen in een Oud Raadhuis waar vroeger nog vele Westerkwartierders trouwden? Gaat u op zoek naar een expositie over het oude boerenbedrijf in het Westerkwartier op zaterdag 14 september? Bezoek dan even onze website http://openmonumentendagwesterkwartier.nl/programma-2019.html  en u weet waar u moet zijn op 14 september a.s. in ons schitterende Westerkwartier!