Advertentie

Browse By

VV NIEUW-RODEN EERSTE DEELNEMER ‘SCHOON BELONEN’!

VV NIEUW-RODEN EERSTE DEELNEMER ‘SCHOON BELONEN’!

Op donderdag 11 oktober om 9.30 uur reikt wethouder Jeroen Westendorp opruimmaterialen uit aan VV Nieuw-Roden voor de aftrap van het project ‘Schoon belonen’ aan de Zevenhuisterweg 3b in Nieuw-Roden.

VV Nieuw-Roden is de eerste deelnemer die meedoet met het project ‘Schoon belonen’. De voetbalvereniging adopteert het gebied rondom de voetbalvelden en houdt dit het gehele jaar door schoon van afval. Jeroen Westerdorp: “Het is fantastisch dat sportverenigingen op deze manier hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en zo mee helpen aan een duurzaam Noordenveld.”

Beloning

Scholen en verenigingen die meedoen aan het afvalscheidingsproject `Schoon Belonen’ van de gemeente Noordenveld, krijgen een mooie beloning. Als ze zelf de openbare ruimte rondom hun gebouw(en) schoon houden, stelt de gemeente Noordenveld gratis opruimmaterialen beschikbaar en maximaal € 750,- per jaar.  Aanmelden kan via schoonbelonen@gemeentenoordenveld.nl of via telefoonnummer 14 050.

Duurzaam Noordenveld

Noordenveld wil graag een schone gemeente zonder zwerfafval zijn. Duurzaamheid is een van onze speerpunten, en daar hoort ook het voorkomen en scheiden van afval bij. Door afval gescheiden in te zamelen, kun je het hergebruiken als grondstof  (plastic, gft, drankenkartons). Dat is goed voor het milieu én voor de portemonnee, want zo hoeft er minder restafval te worden verwerkt.