Advertentie

Browse By

Vrijdag 20 september: Eerste Murphy’s Quiz Night na de zomerstop

 

Vrijdag 20 september: eerste Murphy’s Quiz Night na de zomerstop bij Café Zwaneveld

NORG – Op vrijdag 20 september wordt bij Café Zwaneveld in Norg de eerste Murphy’s Quiz Night na de zomerstop gehouden. Nieuwe en bestaande teams zijn van harte welkom om mee te doen aan deze gezellige quizavonden!

Al sinds 2008 worden in de wintermaanden maandelijks quizavonden georganiseerd. Wat klein begon, is snel uitgegroeid tot een ware quizrage in Norg en omstreken; gemiddeld doen er al jaren meer dan 35 teams en 175 personen per avond mee.

Tijdens de avondvullende quizavonden strijden teams van maximaal vijf personen tegen elkaar tijdens een algemene kennisquiz met zes vragenronden, een fotoronde en een muziekronde. De quizavonden beginnen om 20.30 uur. Meespelen kan individueel, maar het is natuurlijk leuker om samen met collega’s, vrienden, familie of bekenden te spelen. De quiz vindt plaats in een zeer ontspannen en gezellige sfeer. De presentatie is in handen van Michaël Wiese. Hou je van een gezellige avond: stel een team samen en doe mee!

De quizavonden na de zomerstop worden gehouden op vrijdag 20 september, vrijdag 18 oktober, vrijdag 15 november en vrijdag 20 december. Op deze laatste avond in december vindt de grote finale-avond plaats en wordt het winnende team in het algemeen klassement gekroond tot Murphy’s Quiz Kampioen van 2019.

Opgave kan via info@cafezwaneveld.nl of bij Café Zwaneveld aan de bar. Bij opgave vooraf is een tafel gegarandeerd.