Advertentie

Browse By

Volop kerstbelevenis tijdens Kerst op Nienoord

LEEK – Zaterdag 15 en zondag 16 december werd de zesde editie van Kerst op Nienoord georganiseerd, met dit jaar voor het eerst de sfeervolle wintermarkt ook op zaterdag. Op zaterdag 15 december genoten bezoekers van Kerst op Nienoord in het donker, op een schitterend verlicht Landgoed met prachtige kerstliederen onder het genot van warme lekkernijen. Op zondag 16 december konden bezoekers een ritje maken met de arrenslede, de kerstman deelde cadeautjes uit, er waren dansoptredens en alle vrolijke kerstfiguren dansten op ‘Santa Claus is coming to town’ in het theater.

De organisatie kijkt terug op een drukbezocht weekend met rond de 10.000 bezoekers. Dit jaar was de markt nog groter opgezet, met ook kramen rond om de vijver, met heel veel lichtjes en grote versierde kerstbomen. Er was een gevarieerd programma voor jong en oud. De kerstman deelde cadeautjes uit en las verhalen voor, er was een levende kerststal, een kerstspel door dwaaloord en bezoekers konden een ritje maken met de arrenslede of de stoomtrein.

Ook de standhouders van de winterfair hebben een goede dag gehad. Bij de verschillende kraampjes waren regionale en biologische producten en delicatessen te koop. Ook waren er volop aantrekkelijke cadeaus voor onder de kerstboom verkrijgbaar. Ook de kramen met warme lekkernijen hadden het druk. Kortom, een heel gezellig weekend met volop kerstbelevenis.