Advertentie

Browse By

Volop belangstelling nieuwbouw in Leek, Tolbert en Zevenhuizen

LEEK – Veel mensen maakten op zaterdag 30 maart van de gelegenheid gebruik om het nieuwbouwaanbod in de Leek, Tolbert en Zevenhuizen te bekijken tijdens de nieuwbouwbeurs in het gemeentehuis in Leek. Wethouder Geertje Dijkstra-Jacobi: “Het is goed te merken dat de woningmarkt ook in Leek weer bruist. De belangstelling voor de kavels in nieuwbouwwijk Oostindie is overweldigend. De bezoekers van de beurs waren heel enthousiast over onze bouwkavels en de projecten in de tweede fase van De Hoven. Ook Zevenhuizen doet het goed, de kavels gaan als warme broodjes en er zijn nog maar een paar woningen beschikbaar!“.

De nieuwe kavels en projecten zijn te vinden op www.woneninleek.nl. U kunt zich daar ook inschrijven als belangstellende voor een bouwkavel.

Prima wonen in Leek
Leek is als woonplaats zeer geliefd. Leek combineert een landelijke omgeving met een uitstekend voorzieningenniveau met onder meer een veelzijdig winkelcentrum en grootwinkelplein, een prima onderwijsaanbod van peuterspeelzaal tot gymnasium en talloze sociaal-culturele en recreatieve mogelijkheden. Leek ligt langs de A7 op 15 autominuten van Drachten en Groningen en heeft goede busverbindingen. Informatie over alle nieuwbouwprojecten en beschikbare kavels in de gemeente vindt u op www.woneninleek.nl.