Advertentie

Browse By

Van Esch bakt speciale stokbroden van 1,5 meter

Hebben jullie het al gezien in de winkels van van Esch? Een stokbrood van maar liefst 1,5 meter?

ZEVENHUIZEN – Om een beter inzicht te krijgen wat de te houden afstand is heeft bakker Bas van Esch van het gelijknamige bakkerijketen met diverse winkels in de regio zoals Roden, Leek, Norg, Peize, Zevenhuizen, Tolbert en Groningen besloten om een stokbrood van anderhalve meter te bakken om als maatstaf te dienen in de winkels om zo de klanten maar ook zijn eigen gastvrouwen te beschermen.

De dames zijn steeds meer als gastvrouw in de winkel om hun klanten deskundig en (h)eerlijk advies te geven en te helpen voor de toonbank. Op dit moment is dat wat moeilijker en moeten ook zij de anderhalve meter afstand in acht nemen en deze proberen te scheppen met o.a. hun unieke stokbrood van maar liefst 1,5 meter.

Bakkerij van Esch in het kort
Elke dag een FEEST met de lekkernijen van Bakkerij van Esch op uw tafel! Al meer dan 100 jaar van vader op zoon. Een echt familiebedrijf. Iedere dag/nacht worden voor u met Zorg, veel Passie en Liefde voor het vak op ambachtelijke wijze allerlei soorten BROOD gebakken, vele soorten GEBAK en BANKET gemaakt. Dus……………….’t Pure Ambacht voor een Geluksmomentje 🍀 bij Bakkerij van Esch