Advertentie

Browse By

Vakman Michiel van Veenen 30 jaartjes jong!

RODEN – De vriendenclub van Michiel van Veenen heeft vanmorgen in alle vroegte flink hun best gedaan om de tuin van het jonge gezin aan de Jan Ligthartstraat te verbouwen. Maar dit blijkt ondertussen een makkie te zijn voor de boys, want ze hebben de laatste jaren goed kunnen oefenen onder elkaar. Maar Michiel is de laatste van de vriendenclub die vandaag 30 kaarsjes mag uitblazen en zal deze traditie op de 30ste verjaardag nu verdwijnen. 

‘Beunhaas’ van Veenen heeft twee rechterhanden en daar verdient hij dagelijks ook de kost mee bij Olthof Woonprojecten. Een echte ‘handige Harrie’ is het en daar helpt hij vele bekenden met o.a. het klussen mee. Hij staat altijd voor ze klaar en het wordt perfect! Wanneer hij nog een beetje tijd over heeft staat hij altijd klaar van zijn geliefde gezin. Zijn lieve vrouw Helien en de twee stoere jongens krijgen dan alle liefde en aandacht van de jonge dertiger. Michiel zijn grote hobby en passie is het vissen op de grootste karpers. Mega vissen trekt hij uit water om later met ze te poseren op de foto.

Vanavond gaat hij met zijn vrienden en aanhang zijn 30ste verjaardag uitgebreid vieren. De tap is aangesloten, dus de boys kunnen los. Het feest zal tot in de kleine uurtjes doorgaan en zullen er nieuwe plannen bedacht worden voor de aanhang van de boys, die nog 30 jaar moet worden. Michiel van harte !

Foto’s Erik Brand©