Advertentie

Browse By

URGENT! VROUW VERMIST! UPDATE!!!

UPDATE zondag 14.45 uur:  UPDATE VERMISSING #TOLBERT

In Tolbert is een levenloos lichaam aangetroffen, waarvan het grote vermoeden is dat dit van de vermiste Vera is. Door de recherche wordt de exacte toedracht nu onderzocht, daarover kunnen wij nu dus nog geen uitspraken doen. 
Iedereen heel erg bedankt voor het meezoeken en meedenken en de betrokkenheid. 
Wij wensen alle familie en betrokkenen in deze heel veel sterkte.

URGENT! 

Tolbert – De politie vraagt om uw hulp om uit te kijken naar Vera. Een 68 jarige vermiste vrouw uit Tolbert. Zij is verstandelijk gehandicapt en zeer slecht ter been. Ze draagt een spijkerbroek, een roomwitte trui met gekleurde strepen,een paarse jas met donkerpaarse en rose stippen en beige veterschoenen.
Heeft u haar gezien of heeft u een vermoeden waar zij zich bevindt? Belt u dan a.u.b met 112.

21.00 uur UPDATE VERMISSING: Er is vandaag door veel politiemensen en burgers uitgekeken naar mevrouw. De politiehelikopter heeft met warmtebeeldcamera gezocht. Ook zijn er politiespeurhonden en burgerspeurhonden druk bezig geweest met zoeken. 
Helaas is mevrouw nog niet aangetroffen. Wij roepen dus nogmaals iedereen op die iets weet of mevrouw heeft gezien zich te melden. Wij blijven natuurlijk bezig met deze vermissing. Mocht er meer nieuws zijn dan proberen wij u op de hoogte te houden.

(Foto is met toestemming van betrokkenen geplaatst)