Advertentie

Browse By

Uitnodiging afscheid Bert en Gea Venema

Geachte klanten, opdrachtgevers en relaties,

‘Er is een tijd van komen en een tijd van gaan. In de tussentijdse periode is het hardwerken geweest.’
Bert en Gea hebben 27 jaar geleden de moed en wil getoond om te starten met een witgoedwinkel annex installatiebedrijf op de Kerkstraat nr. 18 te Peize. Samen zijn zij de grondleggers van Installatiebedrijf Venema BV.

Daar het bedrijf na oprichting gestaag groeide, werd besloten om vanaf 2008 een andere weg in te slaan. Er werd op het industrieterrein De Westerd een kantoorpand met opslag aangekocht, de winkel werd gesloten en richtte Bert en Gea zich volledig op de installatiemarkt. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een regionaal toonaangevend installatiebedrijf zowel bij particulieren, overheid en het bedrijfsleven.
Toch besloten Bert en Gea dat het tijd werd voor een volgende stap; samen erop uit, genieten van elkaar en meer tijd voor familie en vrienden. Vanaf 2014 heeft de heer Frits Smilda de eer gekregen om geleidelijk het touwtje over te nemen. Hij zal het bedrijf met een frisse blik en continuïteit verder voortzetten waarbij de aandacht van de klant voorop staat.
Op 28 september 2017 willen wij in Cafe Ensing van 16.00 tot 18.00 uur samen met onze klanten en relaties op een fijne en prettige manier afscheid nemen van Bert en Gea. Onder het genot van een hapje en drankje kunt u Bert en Gea de hand schudden en wellicht prettige oude herinneringen naar boven te halen.


Frits Smilda
Directeur IBV Venema BV.