Advertentie

Browse By

Topcoach Neil Griffiths traint Adonis Sportacrobatiek

Topcoach Neil Griffiths geeft 4 dagen een trainingsstage aan teams van Adonis Sportacrobatiek

LEEK – Afgelopen herfstvakantie volgden alle A-lijn teams van Adonis Sportacrobatiek Leek en Drachten een intensieve trainingsstage van 4 dagen bij de Britse topcoach Neill Griffiths.

Voor zowel de sporters als de coaches was dit een uitzonderlijke ervaring. Door deze trainingsstage aan het begin van het seizoen te geven, worden de A-lijn sporters en hun coaches optimaal voorbereid om het geleerde het komende seizoen in de praktijk te brengen. Een uitgelezen kans om straks goede prestaties neer te kunnen zetten bij de wedstrijden. Zo zijn op dit moment 2 teams hard aan het trainen om zich optimaal voor te bereiden op de WK-kwalificatiewedstrijden in december. Het WK Acrobatische Gymnastiek zal in april 2018 in Antwerpen worden gehouden.

Griffiths is bekend van successen op het Europees en wereldkampioenschap voor Groot-Brittannië. Tevens was hij ook verantwoordelijk voor de prachtige acrobatische show tijdens de openingsceremonie van de Olympische Spelen in Londen in 2012.

Adonis Sportacrobatiek is Neil Griffiths dankbaar dat hij een samenwerking is aangegaan met de vereniging. Zo zal hij meerdere keren per jaar een trainingsstage aanbieden, zodat er steeds meer uit haar sporters gehaald kan worden om de teams nog beter te kunnen laten presteren!!