Advertentie

Browse By

Toine Heijmans en de grillen van Dr. Alzheimer

RODEN – Kunstencentrum K38 en Noordenveldleest.nl organiseren op vrijdag 12 april een bijzondere avond met Toine Heijmans, schrijver, journalist en columnist in het kader van ‘Ontmoetingen met dementie.’ Toine Heijmans, bekend van zijn verfilmde boek, ‘Op zee’, schrijft in de Volkskrant wekelijks aangrijpende columns over zijn vader die dementie had. Deze columns zijn gebundeld in een boek dat binnenkort verschijnt en Toine geeft een voorproefje hiervan op 12 april in K38.

Deze lezing is een samenwerking tussen Noordenveldleest en Kunstencentrum K38 ter gelegenheid van de expositie ‘Ontmoeting met dementie’ in K38  (30 maart t/m 22 april 2019). Studenten van Academie Minerva laten hun ‘ontmoetingen’ zien en er is een scala aan activiteiten rondom dit thema: lezingen, workshops, muziek enz.  Zie hiervoor www.kunstencentrumk38.nl

Lezing Toine Heijmans: vrijdag 12 april van 19.30 – 21.30 uur in K38, Kanaalstraat 38 te Roden.
Kaarten à €5,- te koop bij boekhandel Daan Nijman (online: tickets.daannijman.nl), de bibliotheken in Roden, Norg en Peize, bij K38 of via dementie@kunstencentrumk38.nl . Het aantal plaatsen is beperkt.