Advertentie

Browse By

Theaterfestival Worteldagen zoekt vrijwilligers

VRIJWILLIGERS GEVRAAGD!

NORG – “We hebben een nieuwe vrijwilligerscoördinator, Anna Emmink. Zij zal de vrijwilligers aansturen, aanmoedigen en er zijn zodat alles tijdens het festival op rolletjes loopt”, aldus een enthousiaste cultuur- en kunstliefhebber en tevens bedenkers van het festival Ina Reijnders .
Als je geïnteresseerd bent om hun tijdens het unieke festival te ondersteunen als vrijwilliger, geef je op en geniet met van deze bijzondere Pinksterdagen!
ina@worteldagen.nl en kijk op de site www.worteldagen.nl

Over de Worteldagen
Worteldagen 2014 van 6 t/m 9 juni. Jaarlijks wordt tijdens het Pinksterweekend het kleinschalig beeldend theaterfestival Worteldagen georganiseerd in Norg. In 2011; 10 t/m 13 juni. Studenten van diverse kunstacademies in Nederland werken twee weken aan een korte performance op diverse locaties in het dorp. . Vier dagen lang duurt ‘Worteldagen’, het kleinschalig beeldend locatie theater festival in Norg. Het publiek ontmoet het toekomstige uitvoerend en beeldend kunstenaarslandschap, wat gevuld is met de meest eigenzinnige, verrassende en uiteenlopende makers en hun uitvoeringen. Het festival streeft naar het behoud van het kleinschalig karakter, waarin er ruimte ontstaat voor een bijzondere relatie tussen gebeurtenissen en toeschouwers en waarin de conventionele scheiding tussen publiek en performers/performance op verschillende manieren doorbroken kan worden.

 

Theaterfestival Worteldagen