Advertentie

Browse By

Teller SamenLoop Norg groeit naar ruim 82297,90 euro

Opbrengst SamenLoop Norg groeit naar ruim 82297,90 euro

NORG – De netto-opbrengst van de SamenLoop voor Hoop, die dit jaar in juni in Norg plaatsvond, is na afloop van het evenement nog gegroeid met zesduizend euro. De teller staat nu op ruim € 82297,90. Dat maakte Onno Euverman, voorzitter van de SamenLoop voor Hoop in Norg, namens de mede-organisatoren deze week bekend.

De opbrengst van de SamenLoop gaat via KWF Kankerbestrijding naar wetenschappelijk kankeronderzoek. Tien procent van de opbrengst is bestemd voor het Hamelhuys in Groningen, een inloophuis voor (ex)kankerpatiënten waar vele mensen in de regio gebruik van maken.

Film

Wie de SamenLoop nog een keer wil herbeleven, kan op facebook.com/samenloopvoorhoopnorg via een door Harry Schokkenbroek gemaakt filmpje het evenement nog een keer in het kort meemaken.

De organisatie van de SamenLoop voor Hoop Norg wil nadrukkelijk alle sponsors, deelnemers, bezoekers, eregasten, vrijwilligers en alle anderen bedanken die hebben bijgedragen aan het geweldige succes. Indrukwekkend zoals de saamhorigheid in Norg en omliggende plaatsen met dit evenement opnieuw is versterkt.

Vele ondernemers in Norg en omstreken hebben spontaan bijgedragen in geld, goederen en diensten. Van alle kanten sprongen – waar nodig – vrijwilligers bij. Honderden mensen hebben de afgelopen tijd te kennen gegeven dat ze de SamenLoop als een fantastisch, inspirerend en indrukwekkend evenement hebben ervaren.

Hieronder nog een kleine sfeerimpressie van de Samenloop Norg 2017 gemaakt door fotograaf Erik Brand©