Advertentie

Browse By

Swimrockets…….zwemmen voor het goede doel!

RODEN – Stichting Groningen Swim Challenge organiseert a.s. zaterdag 31 augustus 2019 voor de zesde keer de fantastische zwemestafette van Zoutkamp naar hartje stad Groningen met een afstand van maar liefst 35 kilometer. Dwars door het Reitdiep, dus met recht een challenge. De deelnemers gaan echter niet alleen de sportieve uitdaging aan, maar halen als team ook een flink bedrag op voor het goede doel. Net als bij de vorige edities wordt geld ingezameld voor het UMCG Kanker Researchfonds.

Een aantal van deze geweldige en sportieve deelnemers die a.s. zaterdag het water induiken komt uit Roden waaronder: Laura Wielsma, Rudy Smit, Carlien Wielsma, Joop Meijer, Ankie Meijer, Silvia Spaan-van Biessum, Frank van Vulpen, Melana Oldenburger en Harm-Jan Spaan als schipper.
Maandenlang zijn zij al aan het trainen voor deze emotioneel beladen uitdaging. Want er wordt gezwommen ter nagedachtenis aan familie vrienden en collega’s. Maar ook voor naasten die op dit moment vechten tegen kanker waaronder Eva van 2 jaar.

In juni hebben deze Swimrockets een benefietavond georganiseerd met o.a. een verloting. De opbrengst was geweldig mede dankzij de hoofdsponsoren: Bouwbedrijf Tadema, HQM Engeneering BV, Bouwbedrijf B.Kooi

De teller voor het goede doel van de Swimrockets staat op dit moment op 5.500 euro, maar het zou toch geweldig zijn als dit bedrag wordt verdubbeld naar 10.000 euro. De actie loopt nog even door. Mocht je de Swimrockets ook nog willen ondersteunen? Dat kan! Via de onderstaande links kan je deze zwemtoppers helpen. Alvast dank!

Wilt u ook nog een donatie doen dan kan dit al vanaf €5,- via onderstaande links

Voor Swimrockets 1 (Melana/Frank/Carlien /Silvia/Luuk/Ferdinand)
https://www.groningenswimchallenge.nl/swim-challenge/deelnemer/?t=8

Voor Swimrockets 2 (Ankie/Margriet/Joop/Laura/Rudy/Brigitte)
https://www.groningenswimchallenge.nl/swim-challenge/deelnemer/?t=9

Foto’s: Erik Brand