Advertentie

Browse By

Streekwicht: Wendy Dijk

JAAAAA……….. daar is ze dan. De Streekwicht van deze maand! Vanaf heden komt hier met regelmaat een “Streekwicht” op de website van Het Streeknieuws.nl. In deze rubriek zullen de dames zich in het kort voorstellen en poseren op de prachtige foto’s, die fotograaf Johan Koops van de ‘wichter(s)’ heeft gemaakt. Lijkt je het ook leuk om eens voor de lens van Johan te poseren en in deze rubriek te komen? Dat kan! Woon je in de gemeente Noordenveld of Westerkwartier en ben je ouder dan 16 jaar en wil je mooi en vrouwelijk op de foto, geef je dan op via de website van Johan, door op de onderstaande aanmeldlink te klikken. Het is volledig gratis, een super leuke ervaring en je houdt er een paar supermooie digitale foto’s aan over. Uiteraard kun je ook gewoon bij Koops prachtige foto’s laten maken. Daarvoor kun je de informatie op zijn site vinden. http://johankoops.nl/

AANMELDEN STREEKWICHT

STREEKWICHT 04/2019

Wendy Dijk

 

Heee Hallo,

Mijn naam is Wendy en ik ben 21 jaar oud. Ik ben opgegroeid in Roden en sinds 2 jaar heb ik mijn eigen woonplekje in Nieuw-Roden. Ik vind het heerlijk om in de omgeving te genieten van de natuur. Of dat nou varen is met vrienden, wandelen of vissen is… Het geeft mij veel rust!

Het krachtige van poseren vind ik het neerzetten van mezelf. Dit heb ik lang niet gedurfd. Ik weet nu dat negatieve reacties meer zeggen over hun… dan over mij. Een leuk karakter zegt mij zo veel meer, dan een knappe foto. Ik vind een foto van iemand ook pas mooi als het karakter ook naar voren komt. Naar mijn mening was het een geslaagde shoot!