Advertentie

Browse By

Streekwicht December: Lisanne Goewie

JAAAAA……….. daar is ze dan. Streekwicht van December! Vanaf heden komt hier met regelmaat een “Streekwicht” op de website van Het Streeknieuws.nl. In deze rubriek zullen de dames zich in het kort voorstellen en poseren op de prachtige foto’s, die fotograaf Johan Koops van de ‘wichter(s)’ heeft gemaakt. Lijkt je het ook leuk om eens voor de lens van Johan te poseren en in deze rubriek te komen? Dat kan! Woon je in de gemeente Noordenveld of Westerkwartier en ben je ouder dan 16 jaar en wil je mooi en vrouwelijk op de foto, geef je dan op via de website van Johan, door op de onderstaande aanmeldlink te klikken. Het is volledig gratis, een super leuke ervaring en je houdt er een paar supermooie digitale foto’s aan over. Uiteraard kun je ook gewoon bij Koops prachtige foto’s laten maken. Daarvoor kun je de informatie op zijn site vinden. http://johankoops.nl/

AANMELDEN STREEKWICHT

STREEKWICHT 02/2018

Lisanne Goewie

Lisanne op 9-11-2018 in Nieuw-Roden

Mijn naam is Lisanne Goewie ik ben 21 jaar. Ik ben opgeroeid in Nieuw-Roden, Roden en Nietap. Ik woon nu bijna 4 jaar in Groningen. Wat ik zo mooi vind aan de regio waar ik ben op gegroeid zijn de bossen, de natuur en de rust die je daar hebt. Dat is een groot verschil met de stad waar ik nu woon. Als ik nadenk over wat ik mis in de regio zou ik dat niet weten omdat ik er al 4 jaar niet meer woon. Wat ik zo leuk vind aan poseren is dat ik samen met de fotograaf het mooiste uit mezelf kan halen.

www.johankoops.nl