Advertentie

Browse By

Start Kenniscafe Bibliotheek Norg

NORG – Op vrijdag 3 mei om 10.00 wordt in Bibliotheek Norg het eerste Kenniscafé gehouden. Bibliotheek Norg en Welzijn in Noordenveld organiseren elke eerste vrijdag van de maand een Kenniscafé voor mensen die graag hun kennis willen vergroten of geïnformeerd willen worden over recente ontwikkelingen.

Voor dit eerste Kenniscafé komen Gerard Stout en Abel Darwinkel vertellen over de (schijn)vliegvelden in Norg en Peest tijdens de tweede wereldoorlog. Gerard Stout heeft een toeristische route langs dit regionaal erfgoed gemaakt en beschreven in zijn boek. Samen met Abel Darwinkel gaat hij dieper in op de schijnvliegvelden en de regionale cultuur en taal.

Toegang is gratis en inclusief een kopje koffie of thee. Bibliotheek Norg is gevestigd in De Brinkhof, Brink 1 te Norg. Heeft u nog verzoeken voor interessante onderwerpen? Dan kunt u contact opnemen met Yolanda Timmer, y.timmer@biblionetdrenthe.nl of telefonisch 06-83052276. Het tweede Kenniscafé is vrijdag 7 juni en heeft als thema ‘Schrijf je eigen levensverhaal’.