Advertentie

Browse By

Sponsorborrel Jaarbeurs van het Noorden

 

RODEN – Kleinte Rodermarkt is alweer even achter de rug, dus we kunnen ons gaan opmaken voor haar grote broer: De Rodermarkt Feestweek 2017! De organisatie, van de Jaarbeurs van het Noorden, is alweer druk in de weer om alles op tijd af te krijgen voor het “Feest der Feesten”. Zo word er dit jaar extra aandacht besteed aan die mensen en bedrijven, die het überhaupt mogelijk maken dat we de Rodermarkt feestweek kunnen vieren op het jaarbeursterrein: Onze sponsoren!

Namens het bestuur van de Jaarbeurs, kregen zij een uitnodiging voor een gezellige Italiaanse sponsor & netwerkavond. Tijdens deze avond werd er vooral veel gesproken en natuurlijk fijn geproefd.

Voorzitter Anne Rozema is zeer tevreden met de ruim 40 aanwezige sponsoren. “We hebben, normaal gesproken maar één week in het jaar om onze sponsoren in de watten te leggen. Daar kunnen en moeten we meer mee doen!”. Na deze wijze woorden, van de voorzitter, konden alle gasten genieten van diverse, heerlijke Italiaanse wijnen, gecombineerd met verrukkelijke Italiaanse hapjes. Dit alles tot in de puntjes verzorgd door: Van Erp Dranken & Bella Sardegna uit Roden. Wij, als organisatie, willen dan ook alle sponsoren en met name deze twee bedrijven bedanken voor een zeer productieve en uiterst culinair verantwoorde en verzorgde avond!

Foto’s: Koen Prins