Advertentie

Browse By

Sponsor ‘hardloper’ Hans de Vries tijdens Actiedag

Hoeveel brengt voorzitter Hans de Vries op tijdens de actiedag van VV Roden?

RODEN – Vrijdag 6 oktober organiseert VV Roden een Actiedag om de diefstallen van afgelopen zomer proberen te compenseren. Met de opbrengst willen ze een nieuwe trekker/zitmaaier aanschaffen en tevens willen ze graag een nieuw beveiligingssysteem.

Belangrijkste onderdeel van de actiedag is de Sponsorloop. De jeugdleden proberen zoveel mogelijk rondjes te lopen die gesponsord zijn door familie, buren, kennissen etc. Nu mag het bekend zijn dat de de uiterst sportieve en goed (af)getrainde voorzitter Hans de Vries ook als jeugdig te boek staat en hebben ze hem bereid gevonden om ook aan de sponsorloop mee te doen! Met zijn staat van dienst moet hij toch de nodige rondjes weten te volbrengen. Vanaf 17.00 uur loopt hij tussen de jeugdleden van 14 jaar en ouder. Hoeveel euro per rondje zet u op hem in?

Hoe werkt het?

Geef via facebook of via een mail naar voorzitter@vvroden.nl je naam door en voor welk bedrag je Hans wilt sponsoren. Natuurlijk kan e.e.a. ook telefonisch via 06-10897370
Er zijn al een aantal leden en sponsoren die een bijdrage hebben toegezegd voor de maximaal 10 ronden die Hans gaat lopen! Ben jij de volgende??