Advertentie

Browse By

‘Speelsgoed Leek’ schenkt 4 meter hoge speeltoren aan Familiepark Nienoord

LEEK – Na 13 jaar trotse eigenaresse te zijn geweest van ‘Speelsgoed’ in Leek, de leukste speelgoedwinkel van Leek en omstreken, is het voor eigenaresse Tineke Slagter tijd voor een nieuwe uitdaging. Na deze aankondiging deed Tineke Slagter een oproep. De speeltoren, ook wel de ‘eyecather’ genoemd, in het middelpunt van de winkel waar kinderen graag op mochten spelen tijdens het winkelen, wilde ze graag schenken. De toren is ontworpen door Klaas de Jong uit Tolbert en gebouwd in hele leuke samenwerking met cliënten van de houtbewerkingsafdeling De Vaart van Stichting de Zijlen.

Belangstellenden konden zich aanmelden bij Speelsgoed. Naar aanleiding van deze oproep heeft Harold de Vries, directeur van Stichting Landgoed Nienoord, contact opgenomen met mevrouw Slagter. Waarna zij besloten heeft de speeltoren graag aan Familiepark Nienoord te schenken. Tineke Slagter: “Ik vind het een fijne gedachte dat het speeltoestel beschikbaar blijft voor de kinderen uit Leek en omgeving”.

Het bestuur van Stichting Landgoed Nienoord en medewerkers zijn mevrouw Slagter erg dankbaar voor deze vriendelijke schenking. Harold de Vries: “Deze 4 meter hoge speeltoren biedt onze bezoekers nog meer speelplezier in het Familiepark”. Het speeltoestel zal vanaf komend seizoen te vinden zijn in de ‘Ooievaarsstee’, een overdekte kleurige speelzaal voor onze kleinste bezoekers. Profiteer nog t/m 22 december van leuke kortingen bij ‘Speelsgoed’. Op 22 december wordt de sluiting feestelijk gevierd.