Advertentie

Browse By

Samen op fietse voor het goede doel!

RODEN – Samen op fietse om zo de niet-mobiele dorpsgenoten weer op de fiets te krijgen. Dat is de opzet van “Op Fietse”. Door middel van een puzzelfietstocht geld inzamelen om een elektrische driewieler te kunnen doneren aan Interzorg De Hullen, dat is het plan. 31 Augustus 2019 is het zo ver: Op Fietse! Met behulp van 23 ondernemers uit de gemeente Noordenveld wordt de dag feestelijk neergezet. Met interactieve posten en gezelligheid bij de start/finish. Inclusief een fietscursus van de Fietsersbond en lekkere gerechten van Cuisinerie Mensinge, waarvan de winst naar de e-trike gaat!

Aan het eind van de dag zal met behulp van het ingezamelde deelname- en sponsorgeld een elektrische driewieler overhandigd worden aan Interzorg De Hullen. Deze zal hier als deelfiets gebruikt worden, zodat alle bewoners de fiets kunnen reserveren en zo weer heerlijk op pad kunnen!

Enthousiast om je steentje bij te dragen? Geef je nu op! Dit kan bij Forza Fietsen of via www.enjoyevents.net en info@enjoyevents.net.

Noteer het in je agenda: 31 augustus 2019. Start/Finish: Forza Fietsen (Rotonde Kanaalstraat-Ceintuurbaan Noord). Starttijd: 11uur. Prijsuitreiking 16uur.

Samen kunnen we iets moois doen voor een ander. Tot dan!