Advertentie

Browse By

Run van Roden op 25 juni

RODEN – Op 13 mei 1983 vond de eerste Run van Roden plaats. Toen nog onder de naam Ot en Sienloop. Op zondag 25 juni a.s. wordt de 35e editie gelopen! De Run van Roden is opgedeeld in diverse disciplines zoals; de Univé halve- en kwart marathon en trimlopen, Fitnesscentrum Roden Scholieren Run: trimloop en 1 kilometer wedstrijd en de Intersport Superstore Roden Estafette Run.

Fitnesscentrum Roden Scholieren Run en 1K Run

1K Run: Er is elk jaar veel animo voor de 1K-Run! Dit is altijd een groot spektakel. De basisschoolleerlingen uit groep 4 tot en met 8 kunnen ook dit jaar meedoen met een echte wedstrijd over één kilometer: de 1K Run. Wie is de snelste kilometerloper/loopster? De start van de 1K Run is om 14.00 uur tegenover café Onder den Linden op de Brink in Roden.Trimloop: De Fitnesscentrum Scholieren Run is bestemd voor alle basisschoolleerlingen in groep 1 tot en met 8. Dit is een trimloop: je loopt in een uur zoveel rondjes als je maar wilt. De start van de trimloop is om 15.00 uur tegenover café Onder den Linden op de Brink in Roden.

Inschrijven: Inschrijven voor de Scholieren Run bij voorkeur online. Inschrijven voor de 1K Run kan alleen vooraf online.

De inschrijfkosten voor de Scholieren Run zijn € 3,00. Voor de 1K Run is de prijs €5,00 inclusief de chip voor tijdregistratie. Advies: neem gepast geld mee! Let op: als je als ouder / begeleider of volwassen prestatieloper meedoet betaal je € 5,00 inschrijfgeld. De € 3,00 is alleen voor basisscholieren, dus maximum leeftijd 13 jaar.

Sponsorloop

Wij stellen alle basisscholen ook dit jaar in de gelegenheid om de Scholieren Run te gebruiken als sponsorloop. De scholieren zoeken sponsoren (ouders, buren, opa, oma, kennissen, vrienden, leraren etc) voor hun rondjes. De opbrengst gaat dan naar de school die er een leuke activiteit of aanschaf mee kan betalen. De organisatie van de Run van Roden zorgt voor stempelplaatsen, stempels, formulieren etc etc. Wil je basisschool mee doen? Neem dan contact op met 06-21291342 (Alex Jager).

Verrassing: De school met relatief en absoluut het hoogste aantal inschrijvingen krijgt een prachtige wisselbeker.

Om mee te doen aan de sponsorloop voor je school kun je je het best vooraf online inschrijven, maar ook op 25 juni vanaf 12.00 uur kun je je nog inschrijven. Je telt dan ook mee op de lijst van je school.

Herinneringen

Uiteraard krijg je een mooie medaille als je 1 of meerdere ronden hebt gelopen. Ook zullen enkele sponsoren misschien nog iets leuks cadeau doen aan alle deelnemers. Eigenlijk moeten we zeggen dat je een supergave medaille krijgt, alleen daarom al leuk om mee te doen!

Parcours

Het parcours voert over de Brink naar de Mensingheweg en via het landgoed Havezathe terug naar de Brink. Met recht kunnen we stellen dat het door het mooiste stukje Roden gaat. Het parcours is volledig afgezet en dus auto- en fietsvrij!

Nevenactiviteiten (gratis)

Op de parkeerplaats op de Brink komt een springkussen en gaan we zorgen voor verder entertainment voor de deelnemers, maar ook voor de broertjes en zusjes.

Voor meer informatie en andere afstanden zie: http://runvanroden.nl/

Foto’s: Erik Brand