Advertentie

Browse By

Roners al ingepakt door Norgers

Roden nu al ingepakt door Norg!

RODEN/ NORG – Vandaag, staat de titanenstrijd tussen de voetbalclubs van Roden en Norg op het programma. De streekderby’s in de regio maken meestal veel los bij de voetbalverenigingen en hun supporters. Zo hebben de GOMOS-fans zaterdagavond het beeldje van Ot en Sien, de kassahokjes op het v.v. Roden terrein en het huis van voorzitter Hans de Vries alvast gekleurd met afzetlint in het geel/zwart in de kleuren van hun club. Dus een kleine voorsprong voor de Norgers op dit moment (0-1).

Voor de mannen van Martin Drent telt zondag slechts één ding: revanche. Revanche op de 6-2 nederlaag van eerder dit jaar, toen Roden veel te sterk bleek voor GOMOS. Vandaag gaat de ploeg met frisse moed op zoek naar eerherstel.

Van een streekderby is nog steeds sprake. Helaas dit jaar geen lange stoet fietsers vanuit Norg. Ook is er na de derby geen feest met een lokale favoriete zanger, maar thuis op de bank of in diverse cafe’s op grootbeeldscherm zoals o.a. Mo’s cafe of café Langelo naar de livestream turen.

Er zal vanmiddag zeker gestreden worden tussen de voetbalclubs uit Roden en Norg. We wachten af wie deze titanenstrijd vanmiddag gaat winnen, maar in elk geval zal het weer een leuke en spannende beladen wedstrijd worden vanmiddag!

U kunt de wedstrijd live volgen via www.rtvdrenthe.nl