Advertentie

Browse By

Roder Boekenmarkt komt met 200 ‘zwevende boeken’

RODEN – Dit jaar vindt alweer de 22ste editie van de grootste overdekte boekenmarkt van het Noorden plaats. Om de boekenmarkt extra te promoten heeft de organisatie weer een ludieke actie bedacht. Vanaf afgelopen zaterdag kan men overal zomaar één of meer van de tweehonderd zogenaamde ‘zwevende boeken’ tegenkomen.

Zwevende boeken
Deze boeken gaan op reis en je kan ze echt overal tegenkomen. Want deze zwevende boeken zijn voorzien van een wikkel die speciaal voor de Roder Boekenmarkt 2018 is ontworpen. Vind je zo’n boek bijvoorbeeld bij de slager, in de trein of bus of waar dan ook, dan mag je het boek meenemen en gaan lezen. Heb je het boek uit? Dan plaats je weer de wikkel om het boek en dan leg je het weer ergens neer op bijvoorbeeld een centrale plek, zodat de volgende het boek ook weer kan lezen. De tweehonderd boeken zijn allemaal uitgekozen door de vrijwilligers van de boekenmarkt en hebben ze ook bijna allemaal verspreid. Maar op één na niet! Want het allereerste zwevende boek kreeg Kim uit Roden zaterdag overhandigd door voorzitter van de Roder Boekenmarkt, Arie van Klei.

Roder Boekenmarkt op nieuwe locatie
Vanaf de herfstvakantie zijn de vrijwilligers de vele duizenden boeken voor u aan het uitzoeken en sorteren in het voormalige Aldi-pand aan het Julianaplein 20-34 te Roden. Naast de vele boeken kan men ook voor puzzels, CD’s, DVD’s, LP’s en (computer)spellen terecht. De markt wordt op 28 en 29 december gehouden. Op 28 december gaan de deuren om klokslag 09.00 uur open. Wees er op tijd bij, wanneer u één van uw favoriete boeken wil bemachtigen en zoals elk jaar gaat de opbrengst van de Boekenmarkt naar diverse goede doelen!

Kijk voor meer informatie op: www.roderboekenmarkt.nl.