Advertentie

Browse By

Roden Live: BBQ, muziek en feest voor iedereen!

Genieten van lekker eten en de leukste muziek!

RODEN – En toen was het alweer augustus. En dat kan maar één ding betekenen: Roden Live staat voor de deur! Nog maar 2,5 week en het gezelligste plein van Roden wordt geopend bij Onder de Linden en de Pompstee. De voorbereidingen zijn ondertussen in volle gang. De chefs hebben de barbecues alvast uit de schuur gehaald, levensgrote posters rollen van de drukpers af en de artiesten plannen extra oefenuren in. Alles om 200% klaar te zijn en Roden Live een daverend succes te maken.

Om alvast lekker in de stemming te komen worden er regelmatig updates geplaatst op de Roden Live Facebookpagina en Instagram. Like en volg deze pagina’s om niets te missen: www.facebook.com/rodenlive en @rodenlive.

Tot ziens op Roden Live: zondag 18 augustus van 13:00 tot 19:00 uur op de parkeerplaats achter Onder de Linden en De Pompstee; het gezelligste plein van Roden. Kom genieten van toppers als Marco Schuitmaker, Anno Britting en Rika. Maar ook Richard van Twiller en coverband The Finest. Dit wil je niet missen.