Advertentie

Browse By

Ringsteken met paard en pony

NORG / NOORDENVELD –  Zoals ieder jaar organiseert  Stichting Norgermarkt Concours ook dit jaar weer het ringsteken voor aanspanningen. In 2017 zal deze sfeervolle avond gehouden worden op zaterdag 1 juli. Vanwege het teruglopend aantal combinaties de afgelopen jaren, is besloten dat tijdens deze editie deelnemers zich kunnen  aanmelden uit de gehele gemeente Noordenveld. Ook hier blijft de regel van kracht dat deelname aan het ringsteken alleen is toegestaan voor combinaties die voor 2/3 deel (rijder, steker of paard/pony) woonachtig zijn in de gemeente Noordenveld. Ook de leden van de kunnen zich aanmelden.

Het bestuur van Stichting Norgermarkt Concours verwacht dat deze aanspanningen zullen zorgen voor een spannende en sfeervolle avond, compleet met originele en ludieke creaties. Ook dit jaar kan het publiek weer meedoen, door de mooiste aanspanningen aan te wijzen en maakt hiermee kans op een leuke prijs. Dit sportieve, folkloristische kijkspel begint om 19.00 uur.

Lijkt het je wat om mee te doen met het ringsteken, met je aanspanning? Geef je dan op voor 19 juni. Deelnemers kunnen zich opgeven bij Willy Tienkamp tel. 0592-613980, of mob. 06-24959191. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@stichtingnorgermarktconcours.nl.

Meer informatie is te vinden op www.stichtingnorgermarktconcours.nl.