Advertentie

Browse By

REO Heren in strijd om landskampioenschap!

Sensationele overwinning REO Heren in strijd om landskampioenschap! 

Een knappe prestatie dit weekend bij de tennisvereniging REO aan de Borglaan in Roden. Het nog jonge herenteam bestaande uit de toppers Jacco Mensinga, Robin Grit, Jarno Jans, Sander Jans en Christiaan Offringa speelde hier in de kwartfinale tegen het als eerste geplaatste team uit Wassenaar. Op voorhand hadden weinig mensen gerekend op een overwinning van REO. In de praktijk bleek echter alles anders te lopen, want  s’avonds konden de armen van het sterke Rôner herenteam de lucht in en werd de halve finale bereikt. Voor het eerst in de geschiedenis van REO wordt er volgende week in Santpoort gespeeld om de landstitel. 

Een waanzinnig knappe prestatie waar op voorhand door niemand rekening mee gehouden werd. Teleurgesteld vertrokken de tegenstanders voor hun lange terugreis naar Wassenaar. Op het terras wordt een spontane BBQ georganiseerd waarbij nog lang nagenoten wordt van de overwinning.

In een zogenaamd finaleweekend strijden nog vier teams om de titel ‘kampioen van Nederland’. Op zaterdag 23 juni speelt REO in Santpoort tegen Animo uit Terneuzen. Wederom een zeer sterk team maar REO heeft afgelopen zaterdag bewezen om tot een hoop in staat te zijn. Mocht REO deze wedstrijd weten te winnen zal op zondag 24 juni de finale plaatsvinden op hetzelfde tennispark. De wedstrijden beginnen om 11 uur en de toegang is gratis. REO hoopt op zoveel mogelijk toeschouwers op weg naar een nieuw sportief hoogtepunt!

Op de foto het team van REO. Met van links naar rechts: Jacco Mensinga, Robin Grit, Jarno Jans, Sander Jans en Christiaan Offringa (eigen foto)