Advertentie

Browse By

Pasar Malam: Een tropisch festijn boordevol verrassingen vlak bij huis

LEEK – Zaterdag 27 oktober van 12.00 tot 22.00 uur en zondag 28 oktober van 12.00 tot 19.00 uur is de Pasar Malam Leek weer terug in het Sportcentrum Leek welk centrum omgetoverd wordt tot een tropisch paradijs. Warm even op voor de winter in deze tropische ambiance en u bent klaar voor de winter.

De vorige edities kenmerkten zich door de prettige samenwerking tussen het management van het succesvolle Sportcentrum Leek en de Stichting Stellar wat ertoe leidde dat deze Pasar excelleerde in Oosterse allure, warmte, gezelligheid en entertainment. En vooral…. Tevredenheid bij de bezoekers! Want daar gaat het de organisatoren om: het publiek moet aan haar trekken komen wat betreft de aantrekkelijk van de markt, de optredens en natuurlijk het eten.  Deze Aziatische (avond)markt heeft zich inmiddels een vaste plaats verworven in de harten van vele inwoners van Leek en omstreken. Een bezoek aan deze Pasar is in feite voor velen een traditie geworden.

Op zaterdag 27 oktober zal de winnaar van de eerste Voice Senior niet ontbreken! Jimi Bellmartin heeft de harten van het publiek in heel Nederland in korte tijd verovert en komt nu naar Leek. Op zaterdagavond geeft hij daar een show van 45 minuten! Dat mag u niet missen. En Jimi gaat graag samen met u op de foto!

De entree bedraagt € 7,00, 65+ en veteranen € 6,00 en kinderen t/m 12 jaar GRATIS.