Advertentie

Browse By

Openstelling vrijdagavond Bibliotheek Peize vervalt

PEIZE – Met ingang van 1 juli 2019 vervalt de vrijdagavond openstelling van Bibliotheek Peize. De bibliotheek biedt veelzijdige service voor haar klanten. Dit kan door efficiënt te werken en keuzes te maken. Ze zien dat bezoekers vaak overdag komen. In de avonden is het vaak rustig, daarom is er voor gekozen de avondopenstelling van de vrijdagavond te laten vervallen.

Bibliotheek Peize, gevestigd in het Dorpshuis in Peize, is vanaf 1 juli van maandag tot en met vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur geopend. Tijdens deze openingstijden is er een vrijwillige medewerker aanwezig voor het beantwoorden van vragen.

Daarnaast kunnen klanten tijdens openingstijden en activiteiten van het Dorpshuis gebruik maken van de selfservice voor het lenen, terugbrengen en verlengen van boeken. Ook kunnen boeken ingeleverd worden in de boekenbus, links van de ingang van het Dorpshuis.

Klanten van Bibliotheek Peize zijn welkom in alle bibliotheken van Drenthe, dichtstbijzijnde bibliotheken met een avondopenstelling zijn Bibliotheek Eelde op dinsdagavond en Bibliotheek Roden op donderdagavond, beide tot 20.00 uur geopend.