Advertentie

Browse By

Open Dagen Fitclub Rodenburg Leek

De fitnessruimte in de Rodenburghal met op de voorgrond de E-Gym cirkel!

LEEK – De vakantieperiode is (bijna) voorbij, de kinderen gaan weer naar school, het werken is begonnen en het dagelijkse ritme keert terug! Belangrijk om ook je sportactiviteiten weer op te pakken! Fitclub Rodenburg, het eigentijdse fitnesscentrum op Sportpark Rodenburg in Leek helpt je graag een goede herstart te maken. Wil je weten waar je staat, maak dan een afspraak voor een gratis meting!

Nog geen lid? Tijdens de “Open Dagen”, nog t/m zondag 8 september, kun je geheel vrijblijvend kennismaken met de vele mogelijkheden. De Fitclub biedt in 3 zalen (en ook outdoor!) wekelijks vele tientallen groepslessen en ook in de fitnesszaal ben je welkom om te werken aan je conditie en kracht. De Fitclub beschikt over de eGym cirkel, 8 volautomatische toestellen waarop je zeer veilig, effectief en snel (2 x 30 minuten per week) kunt trainen.

Sluit je tijdens de Open Dagen een jaarabonnement af, dan sport je tot 1 oktober helemaal gratis en hoef je geen inschrijfgeld te betalen.

Tijdens de “Open Dagen” introduceert Fitclub Rodenburg ook een nieuwe groepsles op de fiets: ROTATE. Deze les is er in een 30 en 45 minuten versie en is, in tegenstelling tot Spinning, voor een veel bredere groep sporters toegankelijk! Ook de ervaren fietsers zullen in deze les voldoende uitdaging vinden, op maandag zijn de lessen direct na elkaar en bestaat dus de mogelijkheid om te kiezen tussen 30, 45 of 75 minuten meedoen!

Bij ROTATE train je jouw uithoudingsvermogen én doe je aan spiertraining voor de benen, billen en rug! ROTATE een echte calorieën killer! En dit alles doe je op je eigen niveau!

Ook is de ROTATE ideaal om te combineren met andere groepslessen of de eGYM cirkel.

Een overzicht van alle wekelijkse ROTATE lessen is, evenals alle andere groepslessen te vinden op de www.fitclubrodenburg.nl.

De Fitclub is elke werkdag open vanaf 8.00 tot 21.30 uur, op zaterdag en zondag van 9.00 tot 12.00 uur, meer dan 70 uren per week!

Iedereen die in een gemoedelijke, laagdrempelige en gezellige sfeer, maar ook resultaatgericht, wil sporten is welkom bij de Fitclub in de Rodenburghal. Binnen lopen voor meer info kan zonder afspraak maar wilt u gelijk starten dan is het handig om vooraf even contact op te nemen zodat 1 van onze fitnessinstructeurs tijd vrij maakt voor een intake. Dit kan telefonisch op (0594) 740 842, via onze website www.fitclubrodenburg.nl of via email info@fitclubrodenburg.nl.