Advertentie

Browse By

Ook B2- en C2-aspiranten kampioen veld najaar 2017

 

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst (vervolg)

RODEN – Afgelopen zaterdag 14 oktober werden maar liefst 4 jeugdteams van kv Noordenveld kampioen in hun veldcompetitie najaar 2017. Na afloop van hun laatste veldwedstrijden werden de C1-aspiranten en de D2-pupillen al gehuldigd. Afgelopen week werden de B2- en de C2-aspiranten bij hun eerste zaaltraining door het bestuur in de bloemetjes gezet.

Op de bovenstaande foto de B2-aspiranten. Het team bestaat uit de spelers Emma Hovinga, Ilse Liewes, Lyona Krol, Elleke Schenk, Anna Spaan, Marijn Feenstra, Ronald Koops en Jort Bernardus . Trainers/coaches zijn Jesse van der Scheer, Niels Jansen en Gijs Bos. Helaas ontbreken er een aantal spelers en coaches op deze kampioensfoto.

De C2-aspiranten na de huldiging. Dit team bestaat uit de spelers Lianne van den Akker, Nienke Koops, Rianne Boer, Sarah Amelo, Jasmijn de Boer, Rosanne De Franco, Mette Garlich, Martijn Riepma, Arvid Sjouken en Robin van der Kaap. De trainers/coaches van deze toppers zijn Sander Venekamp, Renate van der Woude, Jasper Lütter en Sven Stobbe.