Advertentie

Browse By

NTV open ‘Monte Giove’ 25 plus graveltoernooi

Nog enkele plekker vrij voor het NTV open ‘Monte Giove’ 25 plus graveltoernooi

NORG – Nog 2 weken en dan gaat het los bij de Norger Tennis Vereniging, want dan begint het  NTV open ‘Monte Giove’ 25 plus graveltoernooi van zaterdag 26 augustus 2017 t/m zondag 3 september 2017! Het toernooi staat dit jaar in het teken van “Maglia Rosa”. Het Italiaans (tennis)park is dit jaar hernoemd van Molenduin in “Moulinduin”. Het belooft een vol en sportief programma te worden met ongeveer 180 spelers. Elke deelnemer krijgt uiteraard, minimaal 2 wedstrijden te spelen op de banen van het “Moulinduin”. Voor lichamelijke klachten komt in deze week ook 2 keer een fysiotherapeut langs van fysiotherapie Norg voor gratis consult. Voor bespanningsklachten is er de 24-uurs bespanservice aanwezig.

Iedere dag wordt er een dagverse soep bereid: van tomatensoep tot minestrone. Verse Hollandse en Italiaanse tosti’s komen er dagelijks uit de keuken van het Gravelhonk. Uiteraard worden de toeschouwers dagelijks verrast met heerlijke hapjes. Op zaterdag vindt er een uitgebreide barbeque plaats!

 

LET OP! Nog 1 week staat de inschrijving open en de teller staat nu op bijna 160 inschrijvingen. De inschrijving sluit op dinsdag 22 augustus 2017 om 23:59uur. Vertel het verder, maar bij 200 houdt de inschrijving op: https://www.toernooi.nl/sport/tournament.aspx…