Advertentie

Browse By

Norg 4 dagen in de ban van de Worteldagen

Worteldagen 2018    –   “onuitputtelijk”

NORG – Het is weer zo ver, het unieke festival Worteldagen gaat weer van start! Vanaf vandaag tot en met het hele Pinksterweekend (18 t/m 21 mei) kunt u weer de meest prachtige, leuke, bijzondere en ontroerende voorstellingen gaan zien in het esdorpenlandschap van het Drentse Norg in de gemeente Noordenveld. het thema van de 13 editie van de Worteldagen is “onuitputtelijk”. 

De kracht van de Worteldagen blijft zoals in de afgelopen jaren; kleine groepjes mensen onder begeleiding van een gids bezoeken een route met daarin vier korte beeldende performances. Een route duurt gemiddeld een uur, fietsend of wandelend. Op meer dan 35 locaties zijn schuurtjes, tuinen, bos, een camping, weilanden, een voormalig pretpark, een oud café en een vennetje, de inspiratiebron en achtergrond voor bijna 50 studenten van kunstopleidingen uit heel Nederland. Deze studenten ontwikkelen elk op hun eigen locatie in twee weken hun product, om dit uiteindelijk te presenteren aan het publiek!

Reserveer via reserveren@worteldagen.nl en kom langs om te genieten van Nationale kunststudenten uit Groningen, Utrecht, Leeuwarden en Zwolle.
Voor meer info kijk op www.worteldagen.nl

Info/kaartverkoop punt op het Kunsterf Norg, Brinkstraat 1 9331 JE