Advertentie

Browse By

Noordenveld laat van zich horen!

NOORDENVELD – Samen met Volksvermaken Roden en de Zakenkring Norg, heeft Volksvermaken Peize het initiatief genomen voor de actie ‘’Noordenveld laat van zich horen!’’ Een actie voor (en door) heel Noordenveld, voor een ieder die wel een hart onder de riem kan gebruiken.

‘’Velen van ons zijn direct of indirect getroffen door de Coronacrisis: de medewerkers in de zorg, kwetsbare mensen die geen bezoek meer kunnen ontvangen, kinderen met veel vragen en verdriet, bedrijven die door de maatregelen de deuren hebben moeten sluiten. Zo zijn er vele voorbeelden te noemen. Voor deze mensen laten we ons 2 minuten horen, speciaal voor de inwoners van de gemeente Noordenveld. We kennen allemaal iemand die door het virus zelf of door de maatregelen getroffen zijn.’’

De actie vindt aanstaande donderdag plaats om 19.30 uur. De organisatie nodigt alle inwoners van de gemeente uit om in de tuin of op het balkon van zich te laten horen.

‘’We staan als Noordenvelders veelal nuchter in het leven en waarderen tegelijkertijd de inzet van de verschillende vitale beroepsgroepen en willen de kwetsbaren een hart onder de riem steken. Juist daarom zullen we de schroom van ons af moeten schudden en ons laten horen voor deze mensen’’, aldus de gezamenlijke volksvermakers uit Noordenveld.