Advertentie

Browse By

Nog 10 dagen: Allereerste Bierfestival Westerkwartier

WESTERKWARTIER – Zaterdag 9 Juni is het zover! Het allereerste Bierfestival Westerkwartier! 3 jaar nadat biersommelier Pieter Grijpstra het idee kreeg een eigen bierfestival te organiseren is het deze zomer eindelijk zo ver: Bierfestival Westerkwartier is een feit en wordt Pieters droom werkelijkheid. Het Westerkwartier is een landstreek in de provincie Groningen en omvat vele dorpen en gemeenten. Zo ook het dorpje Niebert waar het bierfestival gaat plaatsvinden op het terrein van de Forelvisvijvers van Beek en Bron.

Relaxed genieten

Juist deze rustige omgeving moet ervoor zorgen dat het een lekker laidback festival kan zijn. Waar gezelligheid en genieten van bier de boventoon moet gaan voeren. Het doel is om het terrein te vullen met 10 brouwerijen uit de omgeving Groningen, Friesland en Drenthe en zo de bezoekers kennis te laten maken met bieren het Noorden van Nederland te bieden heeft. Inmiddels hebben de brouwerijen Grutte Pier, Koningshert en Noarder Dragten uit Friesland, Martinus uit Groningen, Bax uit Groningen Baxbier, De Groene Glazenmaker uit Leek, Vrolijcke Jonker uit Zevenhuizen Vrolijcke Joncker, Het Brouwdok uit Harlingen Het Brouwdok, Grutte Pier uit Leeuwarden Grutte Pier Brouwerij , 
Plattelandsbrouwerij Het Zotte Kalf uit Winsum en  Plattelandsbrouwerij Het Zotte Kalf Tsjerkebier uit Easterwierrum aangegeven op het festival te staan.

Bestel snel u kaarten en kom langs!
Www.speciaalbierenzo.nl