Advertentie

Browse By

Nieuwste winkelconcept Albert Heijn ook in Marum

Marum, 31 juli 2019 – Albert Heijn in Marum is, na een ingrijpende verbouwing, weer open. De supermarkt heeft het nieuwste winkelconcept gekregen. Klanten vinden er een ruim assortiment aan verse producten als groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden, brood, vleeswaren, kazen en borrelhapjes. Afrekenen gaat snel met zelfscankassa’s. Ook is er een grote Bonusstraat en biedt de winkel een stomerijservice. Er was veel belangstelling voor de heropening. Naar schatting waren er in de eerste twee uur al zo’n 750 bezoekers.

“Onze Albert Heijn is in de omgeving de enige met het nieuwe concept. Klanten zijn enthousiast. We krijgen veel complimenten en daar zijn we erg blij mee”, aldus supermarktmanager Harry van Os.

Dry misting

Bij binnenkomst van de vernieuwde winkel word je verrast met een wereld van verse groenten en fruit, van (lokale) telers in Nederland en daarbuiten. Opvallend is ‘dry misting’, een fijne verneveling van water waardoor groente en fruit langer vers blijven. Klanten kunnen zelf verse kruiden knippen, zo veel of zo weinig als ze nodig hebben. Harry van Os: “Soms heb je wat minder tijd of inspiratie om te koken. Bij ons is het gemakkelijker dan ooit om te kiezen voor vers, gezond en lekker eten met een brede selectie verspakketten, maaltijdboxen en kant-en-klaarmaaltijden.” Ook is er een sinaasappelpers die verse jus d’orange levert en kun je snoepgroente in elke gewenste hoeveelheid zelf scheppen.

Borrelplanken

Iets verderop vinden klanten heerlijk geurend brood, vers uit de oven, en taarten, gebak, koek en bonbons. Voor ontbijt, lunch en borrel is er een extra groot aanbod aan vleeswaren, kaas, worsten, tapas, olijven, salades en andere borrelhapjes. Het assortiment varieert sterk: van internationaal tot Streekgenoten, de lekkerste producten van lokale leveranciers zoals de worsten van Weidenaar en Steneker en de koeken van Geertsema en Molkwarder. Medewerkers van de supermarkt staan klaar om te adviseren over de nieuwste smaken en om verrassende borrelplanken te laten proeven.

Zelfscankassa

De vernieuwde Albert Heijn bevat een aantal technische snufjes. Alles is met respect voor het milieu verbouwd. De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. Grote beeldschermen door de hele winkel bieden inspiratie met informatie over lekkere seizoensproducten en verrassende recepten. “Ook bieden we meer betaalgemak”, vertelt Harry van Os. “Je kunt bij ons boodschappen doen met zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Afrekenen bij de gewone kassa blijft natuurlijk mogelijk.”

Albert Heijn aan de Wendtsteinweg 64 in Marum is open van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 21:00 uur, zondag van 13:00 tot 18:00 uur.