Advertentie

Browse By

Nieuwbouwbeurs gemeentehuis Leek

Zaterdag 1 april Nieuwbouwbeurs gemeentehuis Leek met als primeur start verkoop uitbreiding Oostindie-Leek

Ook dit jaar houdt de gemeente Leek weer een Nieuwbouwbeurs tijdens de NVM open huizen dag.

Op zaterdag 1 april van 11:00 tot 14:00 uur kunt u in het gemeentehuis van Leek alle nieuwbouwplannen in Leek, Oostwold, Zevenhuizen en Enumatil bekijken. Van woningen voor starters tot exclusieve bouwkavels. De toegang is gratis.

Start verkoop Oostindie – De Hoven

Primeur is deze keer de start van de nieuwe fase van  nieuwbouwwijk Oostindie: De Hoven.  Het gebied krijgt een Drentse uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen. Op een prominente plek in De Hoven komt zelfs een Havezathe. De Hoven is zeer ruim van opzet en alle kavels, van rijwoningen tot vrijstaande woningen, hebben een extra grote tuin. De aanleg van de eerste fase van De Hoven start eind april 2017. Eind 2017 is het bouwrijp en kan de eerste woningbouw plaatsvinden. Tijdens de nieuwbouwbeurs wordt het nieuwe aanbod van kavels en nieuwbouwwoningen in diverse woningtypes en prijssegmenten gepresenteerd.

Prima wonen in de gemeente Leek

Een aantrekkelijk en vernieuwd centrum, onderwijsaanbod van peuterspeelzaal tot aan gymnasium, uitstekende zorg- en welzijnsvoorzieningen, een breed scala aan sport- en recreatieve voorzieningen, zoals het landgoed Nienoord en het Leekstermeer en slechts vijftien autominuten van de stad Groningen.

Informatie over alle nieuwbouwprojecten in de gemeente vindt u op de website www.woneninleek.nl.

Deelnemers beurs
Projectontwikkelaars, makelaars, hypotheekadviseurs en gemeenteambtenaren zijn op de beurs aanwezig om vrijblijvend te adviseren over alle nieuwbouwmogelijkheden in de dorpen Leek, Oostwold, Zevenhuizen en Enumatil. De deelnemers zijn:
• Gemeente Leek – diverse vrije kavels Oostindie Leek, Oostwold en Zevenhuizen-Oost
• BPD – diverse woningen in Oostindie – De Hoven(Leek)
• Hypotheekservice Leek – hypotheekadvies
• Plegt Vos – Oostindie – De Hoven Leek
• Rabobank – hypotheekadvies
• Roosdom Tijhuis – diverse woningen in Oostindie Leek, Oostwold en Zevenhuizen-Oost.
• AM – diverse woningen in Oostindie  (Leek)
• Zetstra Bouwbedrijf – 4 woningen Enumatil