Advertentie

Browse By

Nieuwbouw Gezondheidscentrum ‘De Es’ gestart

RODEN – Op dit moment zitten er alleen nog maar de heipalen in de grond op de bouwlocatie van het nieuwe gezondheidscentrum aan de Nieuweweg, maar toch heeft het ‘gebouw’ al een naam. Want vanmiddag werd onder het genot van een hapje en een sapje de naam feestelijk onthuld door wethouder Henk Kosters en huisarts Mantingh op de bouwlocatie tussen de Scheepstrastraat en de Meester Wygchellaan in Roden. Met de onthulling van de nieuwe naam ‘De Es’ werd tevens het startsein gegeven voor de start van de bouw van het nieuwe gezondheidscentrum.

In het gezondheidscentrum gaan zich drie huisartspraktijken vestigen: huisartspraktijk van den Berg, huisartsenpraktijk Bruinsma, Witteman en van den Hof en huisartspraktijk Mantingh. Daarnaast verhuizen de Rôner Apotheek, Fysiotherapie Roden en Certe medische diagnostiek & advies naar het pand. Ook zal Allerzorg Thuiszorg een ruimte huren, net als Icare thuiszorg en een aantal paramedische zorgverleners zoals een pedicure en een diëtist. De oplevering van het gezondheidscentrum wordt aan het eind van dit jaar verwacht, aldus de bouwer – Bouw- en Aannemingsbedrijf G. de Haan & Zn.

Foto’s: Erik Brand©

Het nieuwe gezondheidscentrum In Roden moet nog gebouwd worden, maar heeft nu al een naam!! Hierbij de onthulling van de naam!!

Geplaatst door Het Streeknieuws op Woensdag 30 januari 2019

@GdeHaanenZn